Pakket verzenden met onze uitstekende pakkettendienst

CPS Transport

Pakket verzenden met onze uitstekende pakkettendienst

Wilt u een pakket verzenden en zeker zijn van een vlotte aflevering? We werken door heel Nederland en maken gebruik van een online track & trace systeem. Dit biedt u de mogelijkheid om uw zending goed in de gaten te houden en op ieder moment na te gaan waar uw pakket zich op dat moment bevindt. Wilt u zo snel mogelijk een pakket verzenden, of vindt u het aan de andere kant van belang de kosten scherp in de gaten te houden? Wij kunnen u in de beide gevallen goed van dienst zijn, dankzij de combinatie van onze ervaren chauffeurs en de moderne vloot waar we mee rijden.

Voordelig pakket verzenden

U kunt al vanaf €0,45 per kilometer een pakket verzenden, wat betekent dat u bij ons standaard een scherpe prijs betaalt. We zijn actief door heel Nederland en werken ook graag door tot in het buitenland. Wilt u een pakket verzenden naar een internationale bestemming, of gaat het u om een pakket dat u naar een andere locatie in Nederland wilt versturen? Wij kunnen u van dienst zijn met zowel de grote als de kleine pakketten, onze koeriers zorgen voor een uitstekende verwerking. Op die manier kunt u eenvoudig een pakket verzenden, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft en u door kunt met uw werkzaamheden.

Uitstekende pakkettendienst

We hebben in de loop der jaren een uitstekende pakkettendienst op weten te bouwen, waardoor we nu graag uw pakket verzenden met behulp van onze moderne vloot. Onze ervaren koeriers zorgen voor de juiste verwerking van uw pakket, slaan deze degelijk op in de bestelbus en zorgen dankzij de slimme route voor een vlotte aflevering. Dit betekent dat u vlot een pakket kunt verzenden, zonder dat daar aan de andere kant een hoge prijs bij hoort. We houden de kosten zelf goed in de gaten, zodat we het voordeel aan u kunnen doorberekenen.

Pakket verzenden door heel Nederland

Op welke locatie u zich ook bevindt en naar welke bestemming u het pakket ook wilt verzenden, wij kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn. We werken door heel Nederland en zorgen er op die manier voor dat u door kunt met uw bedrijfsvoering. Uiteraard brengen we u graag een offerte op maat uit, ook voor een spoedlevering of het rijden van een complete route met meerdere pakketten. Wilt u een pakket verzenden en daarvoor gebruik maken van onze pakkettendienst? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u om u spoedig van dienst te kunnen zijn.

Waarom CPS Transport
Snel

U heeft een zending en deze moet snel bezorgd worden, dan zijn wij de juiste partij om in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig wordt bezorgd.

Betrouwbaar

Het CPS Transport team bestaat uit ervaren en professionele chauffeurs die ervoor zorgen dat uw zendingen goed van A naar B komen.

Voordelig

Wij hanteren scherpe prijzen. U krijgt van te voren te weten wat het vervoer van uw zending kost, zo weet u waar u aan toe bent en kunnen wij doen waar wij goed in zijn: Uw zending bezorgen.

Modern

Op uw smartphone of computer ligt de wereld aan uw voeten. Door ons online trackingsysteem kunt u bijhouden waar uw zending is vanaf het moment dat wij onderweg zijn deze te bezorgen.