Pakket versturen met onze moderne vloot en ervaren koeriers

CPS Transport

Pakket versturen met onze moderne vloot en ervaren koeriers

Wilt u een pakket versturen en daar een scherpe prijs voor betalen? Wilt u er zeker van zijn dat u uw pakket op een betrouwbare wijze kunt versturen en u kunt rekenen op een vlotte aflevering door de koerier? U bent in alle gevallen bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u voordelig uw pakket te versturen, al vanaf €0,45 per kilometer. Bovendien maken we gebruik van een moderne vloot met bestelwagens en werken we uitsluitend met ervaren koeriers die een efficiëntie route rijden voor een vlotte aflevering.

Voordelig uw pakket versturen

Wilt u een pakket versturen en de kosten zo scherp mogelijk in de gaten houden? Wij zorgen ervoor dat we efficiënt werken en gebruik maken van een moderne vloot, waardoor we de kosten goed in de hand kunnen houden. Dit betekent vervolgens dat we het voordeel aan u kunnen doorberekenen, waardoor u voordelig een pakket kunt versturen. Zoekt u naar een spoedrit voor een vlotte aflevering, een complete route met meerdere pakketten of puur het versturen van een enkel pakket? We zijn u in al die gevallen graag van dienst, zodat u zelf niet op pad hoeft voor de verzending van uw documenten of spullen.

Moderne vloot van bestelwagens

U kunt uw pakket versturen in een van onze bestelwagens, die samen een moderne vloot vormen. Het gaat bijvoorbeeld om een compacte Renault Kangoo voor spoedleveringen met enkele pakketten, of diverse kleinere pakketten. Daarnaast maken we gebruik van een bestelbus L2 H2 en een bestelbus L3 H3, om ook de grotere pakketten op een betrouwbare wijze op de juiste adressen af te kunnen leveren. U bent wat dat betreft aan het juiste adres voor een vlotte en betrouwbare aflevering van uw zendingen. Wilt u direct een pakket versturen, of zoekt u naar meer informatie? Wij horen graag van u!

Ervaren koeriers voor maximale efficiëntie

Uiteraard werken we uitsluitend met ervaren koeriers in de verschillende wagens. U kunt op die manier zonder problemen uw pakket vesturen, de chauffeurs zorgen voor een goede ‘handling’ van het pakket en zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aan zal komen. Dit betekent dat u kunt rekenen op een vlotte bezorging, een betrouwbare verwerking en uiteraard een scherpe prijs. Wilt u een pakket versturen en zoekt u naar een ervaren koerier met scherpe tarieven? Wij brengen u graag een offerte uit, of zijn u direct van dienst met een spoedrit.

Waarom CPS Transport
Snel

U heeft een zending en deze moet snel bezorgd worden, dan zijn wij de juiste partij om in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig wordt bezorgd.

Betrouwbaar

Het CPS Transport team bestaat uit ervaren en professionele chauffeurs die ervoor zorgen dat uw zendingen goed van A naar B komen.

Voordelig

Wij hanteren scherpe prijzen. U krijgt van te voren te weten wat het vervoer van uw zending kost, zo weet u waar u aan toe bent en kunnen wij doen waar wij goed in zijn: Uw zending bezorgen.

Modern

Op uw smartphone of computer ligt de wereld aan uw voeten. Door ons online trackingsysteem kunt u bijhouden waar uw zending is vanaf het moment dat wij onderweg zijn deze te bezorgen.