Diensten

CPS Transport: Uw zending, Onze zorg

Bent u op zoek naar een koerierbedrijf die betrouwbaar, snel en veilig is? Dan bent u bij CPS Transport aan het juiste adres. Ons team van professionele en ervaren chauffeurs rijden uw zending naar de juiste bestemming. Bij de distributie van uw goederen heeft u keus uit meerdere diensten. Zo leveren wij uw pakketten af op specifieke data en rijden wij spoedritten. U kunt van beide diensten een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wie is CPS Transport?

Ons transportbedrijf werd opgericht met de ambitie de grootste en beste koeriersbedrijf van Twente te worden. Wij mogen onszelf inmiddels tot een belangrijke service aanbieder rekenen. Onze klanten bestaan uit zowel particulieren als bedrijven en grote partners als DHL Express. Twente is onze standplaats, CPS Transport is zowel in Enschede als buurstad Hengelo te vinden. Wij doen als pakkettendienst veel regiowerk, maar bieden ook transport aan in heel Nederland en Europa. U kunt kiezen uit verschillende vervoermiddelen. Door ons online tracking systeem kunt u bovendien uw goederen vanaf de eerste tot de laatste kilometer volgen. U kunt zo zien welke routes wij rijden.

Ervaringen

Onze ervarenheid, snelheid en de mogelijkheid uw zending online te volgen zorgde ervoor dat velen de distributie van hun goederen aan ons toevertrouwden.
Wij nemen ook graag de levering van uw zending uit handen. U weet vooraf waar u aan toe bent en wij doen waar wij goed in zijn: Uw zending bezorgen.

Snel &

veilig
CPS Transport levert uw zending naar uw gewenste bestemming. Onze professionele en ervaren chauffeurs garanderen uw zendingen te leveren wanneer u wilt en op een snelle en veilige manier.

Beste

prijzen
Wij hanteren scherpe prijzen voor het vervoer van uw zending. Bij CPS Transport bent u zeker van een goede prijs voor uw zendingen binnen Nederland.

Nationaal &

Internationaal
Wij leveren uw zending zowel binnen als buiten Nederland. Kies ook voor het leveren van uw zendingen voor buitenlandse adressen voor CPS Transport.